Followers

UMNO ON-LINE

My Blog List

Badrol's List 2

My Blog List

Rangkaian Kami

My Blog List

My Blog List

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Asmaul Husna

Saturday, 2 April 2011

Kejutan Terangsang Pemuda Umno DUN Bandar.

Tahniah mygeng DUN Bandar kerana telah berjaya menganjurkan Karnival mygengbn dengan jayanya. Saya kejayaan menganjurkan karnival ini sebagai satu kejutan. Bukan sekadar satu kejutan biasa namun ia adalah satu kejutan yang memberangsangkan. Kenapa?

Pertama ia telah berjaya merangsang golongan remaja dan pemuda untuk turut serta dan berkarnival. Itu adalah perkara yang amat penting.

Kedua ialah ia juga turut berjaya merangsang penyertaan pihak swasta dan kerajaan untuk tirut serta dalam karnival ini. Ia adalah satu perkara yang tidak dijangkakan sama sekali kerana mygeng baru sahaja ditubuhkan.

Ketiga dan yang teramat penting ialah, semasa meninjau perjalanan Karnival petang tadi, saya amat terkejut sekali dengan sambutannya dan ia telah merangsang dan memberikan idea baru. Sambutan sangat menggalakan dan kenapa kita tidak anjurkan acara ini ke peringkat yang lebih besar? Peringkat Parlimen atau negeri misalnya.

Ya kenapa tidak. Saya akan usulkan perkara ini nanti kepada semua AJK dan kami akan anjurkan karnival ini dengan skala yang lebih besar dalam masa terdekat ini. Tahniah Team Mygengbn Pemuda Umno DUN Bandar kerana memberikan kejutan yang memberangsangkan.

Interested for our works and services?
Get more of our update !